Scholing werknemers

Scholing voor werknemers

 

Blijf jezelf ontwikkelen
Wij vinden het belangrijk dat je bijblijft in je vakgebied. Dat houdt het werk leuk en interessant voor jou. Daarbij helpen we je graag. Dat doen we op verschillende manieren.

Modint Academy is hét scholingsloket voor trainingen en opleidingen voor Mode, Interieur, Tapijt en Textiel. Met een breed aanbod cursussen, workshops, maatwerktrajecten waarvoor je je kunt aanmelden. Je vindt hier ook veel modules die speciaal voor jouw vak zijn gemaakt en die je via e-learning kunt volgen. Relaxed op afstand vanuit je eigen huiskamer, werkplaats of atelier, dus.

De juiste functie voor jou. Wil je meer weten over opleiding, leren en werken in de MITT en alles wat daarbij komt kijken? Kijk hier.

Kennis en ervaring die je opdoet tijdens je werk (en thuis bij je hobby's) is waardevol. Mensen leren hun leven lang en de overheid ondersteunt het leven-lang-leren met verschillende programma's. Om er goed gebruik van te kunnen maken, is het belangrijk om eerst in kaart te brengen wat jij precies wil en kan. Een manier om dat te achterhalen is een loopbaanadviesgesprek. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

 

Je kunt subsidie krijgen
De branche en de overheid willen het makkelijk voor je maken om een opleiding te volgen. Daarom zijn er subsidies beschikbaar. Zie je een opleiding? Check dan of je een deel van de kosten vergoed kunt krijgen. Je werkgever kan hierbij helpen. Check ook eens de website van moi.

De Nederlandse mode-, interieur- tapijt- en textielbranche is dynamisch en veeleisend: fast fashion, scherpere positionering, flexibeler produceren, innovaties die elkaar snel opvolgen, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een klant die steeds kritischer wordt. Ook de technologische ontwikkelingen staan niet stil.

In deze dynamiek is de ontwikkeling van mensen belangrijker dan ooit tevoren. Zeker met het oog op de toekomst van het bedrijf. Wie wil er nu niet goed gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers? Een goed scholingsbeleid en relevante trainingen dragen daarbij aan mee. Daarom is het borgen van vakkennis en vakmanschap speerpunt in het scholingsbeleid van de MITT. En als je het maximale rendement uit scholing en opleiding wilt halen is een structurele, planmatige aanpak nodig. Daar helpen wij graag bij. We bieden:

    1. vakspecifieke trainingen via de Modint Academy;
    2. beroepen en opleidingen in de MITT (campagne: JIJ. kan het maken!);
    3. hulp bij het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en bij loopbaanvraagstukken.