De nachtwerker in de spotlight

Wordt er in jouw onderneming letterlijk dag en nacht doorgewerkt? Speciaal voor bedrijven die ’s nachts doorwerken is er een nieuw initiatief: de Nacht van de Arbeid.

Op 1 mei is het de Dag van de Arbeid. Daaraan vooraf is het de Nacht van de Arbeid. In de nacht van 30 april op 1 mei wil het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum de nachtwerker in de spotlight zetten. Want wisselende diensten draaien is pittig en heeft ook veel impact op het privéleven. En het gebeurt steeds meer in de 24-uurs economie. Niet alleen bakkers, dokters en politieagenten werken tegenwoordig bij nacht en ontij. Ook in onze sector werken mensen geregeld in ploegendiensten.

Ben je CEO, directeur, HR-manager of leidinggevende? Kijk dan eens op www.denachtvandearbeid.nl. Hier staan leuke ideeën en tips om te laten zien dat jij nachtwerk in jouw bedrijf waardeert. Bij aanmelding via www.denachtvandearbeid.nl ontvang je een toolkit om medewerkers verrassen. Of volg de masterclass op 20 mei 2021 over hoe je medewerkers kunt faciliteren en ondersteunen op het gebied van nacht- en onregelmatige diensten. Volgens de initiatiefnemers is er nog een wereld te winnen als het gaat om kennis over nachtwerk.