Doe ook mee met het gratis leerambassadeurs-traject!

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor zowel werknemer als werkgever. Door ontwikkelingen als de energietransitie en digitalisering verandert de arbeidsmarkt snel. Net als de banen en vaardigheden die nodig zijn om het werk te kunnen (blijven) doen. De oplossing is scholing en ontwikkeling. Zodat je als werkgever mee kunt gaan in veranderingen, maar ook om gemotiveerde werknemers aan te trekken en te behouden. Daarom is het leerambassadeurs-traject opgezet. Zijn er binnenkort ook leerambassadeurs actief bij jouw organisatie?

Wat is een leerambassadeur?        
Een leerambassadeur is een werknemer die collega’s helpt met vragen over leren en persoonlijke ontwikkeling. Iemand die dit onderwerp bespreekbaar maakt op de werkvloer. De leerambassadeur weet van opleidingsbudgetten en coacht collega’s die een opleiding willen volgen en zichzelf willen ontwikkelen. De leerambassadeur is ook wel een laagdrempelige, verbindende schakel tussen de medewerkers en P&O/HR. De leerambassadeur wordt opgeleid om aan de slag te gaan. Daarna wordt de leerambassadeurs gedurende 1,5 jaar begeleidt. Het traject is geheel gratis en wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Doe jij ook mee?
Wil je ook meedoen? Meld jouw bedrijf aan! Dit kan tot 1 december 2023. In januari 2024 starten de trainingen en in februari 2024 kunnen leerambassadeurs echt aan de slag. Er zijn beperkte plekken, dus wees er snel bij! Voor meer informatie en om je aan te melden, stuur een mailtje naar Simone van der Heijdt via info@ikbenmoi.nl