Mis het niet: informatiesessie ‘Aan de slag met het generatiepact!’

Goed nieuws: na een lange onderhandelingsperiode is de nieuwe cao MITT rond! Hierin is een verplichte generatiepactregeling (80-85-100-regeling) opgenomen. Wat dat precies inhoudt? Dat vertellen wij jou tijdens de gratis informatiesessie ‘Aan de slag met het Generatiepact’ op 24 mei. Schrijf je nu in!

De generatiepactregeling in een notendop
In 2022 zijn er in de cao nieuwe afspraken gemaakt over het eerder stoppen met werken. Je werknemers hebben het recht om hierover met jou, als werkgever, in gesprek te gaan. Om zo samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. De ‘Generatiepactregeling’ maakt onderdeel uit van deze nieuwe afspraken. Oudere werknemers werken minder uren, maar bouwen wel hun volledige pensioen op. Voorbeeldje: 80 procent werken, 85 procent loon en 100 procent pensioenopbouw.

Schrijf je in!
Meer weten? Meld je dan nú aan voor de gratis online informatiesessie “Aan de slag met het generatiepact”. In 1,5 uur tijd krijg jij actuele informatie over de inhoud van deze regeling en wordt er informatie uitgewisseld tussen de bedrijven: welke ervaringen zijn er al? Kortom: een praktische informatiesessie. Ben jij erbij?

De sessie vindt online plaats en is voor werkgevers, leidinggevenden, HR en OR die bij de MITT zijn aangesloten. Pak die kans en meld je nu aan via info@ikbenmoi.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.