Uitnodiging kosteloze kick-off HR Collegereeks

Sinds januari 2023 wordt de SAVAMITT-regeling aangeboden door Meijers Assurantien. Deze overstap was niet alleen gebaseerd op een veel lagere premie. De insteek van de samenwerking is ook gericht op een betere dienstverlening en een aanvullend aanbod voor de bedrijven in de MITT. Met de workshop ‘Verzuim verlagen, inzetbaarheid vergroten’ van 31 januari is daar voor de eerste keer invulling aan gegeven. Dit keer krijgt u een uitnodiging voor de gratis kick-off HR Collegereeks.

Webinar over bevlogenheid en amplitie
Meijers nodigt u namelijk uit voor de eerste webinar van de HR Collegereeks. Dit webinar vindt plaats op donderdag 9 maart 203 van 10.00 tot 12.00 uur. De gastspreker is Prof. Dr. Wilmar Schaufeli. Een wereldberoemd Nederlands arbeids- en organisatiepsycholoog, klinische psycholoog, en emeritus hoogleraar arbeids- en organisatiepsychologie. Hij neemt u mee in bevlogenheid en amplitie. Oftewel het versterken van alle positieve aspecten van werkbeleving en functioneren. Tijdens de webinar is er veel ruimte voor interactie en vragen.

De HR collegereeks bestaat uit vier online sessies per jaar + twee intervisies op het kantoor bij Meijers én een online eerstelijns vraagbaak. De prijs voor dit pakket is per jaar € 295 exclusief btw.

Voor wie?
De gratis kick-off geldt alleen voor bedrijven die SAVAMITT-regeling bij Meijers hebben ondergebracht. De HR collegereeks is toegankelijk voor alle bij de MITT aangesloten bedrijven.

Meld u aan voor de HR collegereeks