Doe ook mee met het gratis leerambassadeurs-traject!

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor zowel werknemer als werkgever. Door ontwikkelingen als de energietransitie en digitalisering verandert de arbeidsmarkt snel.

Net als de banen en vaardigheden die nodig zijn om het werk te kunnen (blijven) doen. Daarom is het belangrijk om je vakvaardigheden op peil te houden. Dat kan met scholing, ontwikkeling of een andere vorm van ondersteuning. Zo blijf je wendbaar en flexibel. Wil jij je collega’s stimuleren om bij te blijven? Dan is het leerambassadeurs-traject voor jou interessant. Zijn er binnenkort ook leerambassadeurs actief bij jouw organisatie?

Wat is een leerambassadeur?       
Een leerambassadeur is een werknemer die collega’s helpt met vragen over leren en persoonlijke ontwikkeling. Iemand die dit onderwerp bespreekbaar maakt op de werkvloer. De leerambassadeur weet van opleidingsbudgetten en coacht collega’s die een opleiding willen volgen en zichzelf willen ontwikkelen. De leerambassadeur is ook wel een laagdrempelige, verbindende schakel tussen de medewerkers en P&O/HR. De leerambassadeur wordt opgeleid om aan de slag te gaan. Daarna wordt de leerambassadeurs gedurende 1,5 jaar begeleidt. Het traject is geheel gratis en wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Doe jij ook mee?
Meld jezelf óf jouw bedrijf aan! We zijn nog niet gestart, dus wees er snel bij! Voor meer informatie en om je aan te melden, stuur een mailtje naar Simone van der Heijdt via info@ikbenmoi.nl.

Alvast meer info?
Ben je benieuwd naar het leerambassadeurs-traject en wat dat oplevert, voor jou als bedrijf en de medewerkers?

Meld je aan voor het webinar ‘Maak werk van leren’ met de leerambassadeurs en kom alles te weten over het laagdrempelig stimuleren van scholing en ontwikkeling op de werkvloer. 

Schrijf je in voor het webinar op 11 april tussen 13:00 – 14:00 uur. Om in te schrijven en voor meer info, klik hier