Investeer in duurzame inzetbaarheid: benut moi.

Begin het jaar goed en investeer in gezondheid, scholing en productiviteit. Benut moi. voor jezelf en je werknemers. Dit initiatief helpt werkgevers én werknemers bij diverse vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

In de altijd dynamische wereld van de MITT-sector, waar duurzaamheid en innovaties elkaar in rap tempo opvolgen, staat de gezondheid, vitaliteit en ontwikkeling van medewerkers centraal. Werkgevers worden uitgedaagd om flexibel en vakbekwaam te zijn. moi. is er om hierbij te ondersteunen.

Waarom moi.?
Als werkgever is het van groot belang dat medewerkers niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst gezond, gemotiveerd en productief blijven. Een langdurig actieve en productieve workforce is niet alleen gunstig voor de medewerkers zelf, maar ook voor het bedrijf. Denk hierbij aan de kosten die gepaard gaan met verzuim en de voordelen van werknemers die zich blijven ontwikkelen. moi. biedt werkgevers de mogelijkheid om laagdrempelig te investeren in de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door ondersteuning op het gebied van gezondheid, financiën en leren & ontwikkelen.

Maatwerk
Ieder bedrijf is uniek, en moi. houdt hier rekening mee. Alle bedrijven in onze sector krijgen de gelegenheid om kosteloos in gesprek te gaan met DI-coaches. Dit startgesprek, volledig gefinancierd door SF MITT, kan benut worden om te beginnen met een duurzaam inzetbaarheidsbeleid of dit verder uit te breiden. DI-coaches staan ook klaar om te assisteren bij specifieke vraagstukken of de implementatie van beleid, met bijvoorbeeld op maat gemaakte workshops op de werkvloer.

Generiek aanbod
moi. monitort en behandelt onderwerpen die bij veel bedrijven in de sector spelen. Gratis workshops over pensioen, verplichte generatiepactregeling, werkstress en het voeren van effectieve DI-gesprekken zijn enkele voorbeelden. Daarnaast biedt moi. inspiratie, tips, testen en tools aan, waarmee medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag kunnen. Recente toevoegingen aan moi. zijn de DI-helpdesk en de Financiële helpdesk.

Meer informatie?
Bekijk het volledige aanbod van moi. op www.ikbenmoi.nl. Onder ‘agenda’ vind je workshops, kennissessies en bijeenkomsten. Via de moi.-nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Neem contact op met het moi.-team via info@moi.nl of bel 088-8100914.