Nieuw: het MODINT Verzuimpakket

19-12-2019| Speciaal voor MITT-leden hebben wij in samenwerking met MODINT Verzekeringsdienst het MODINT Verzuimpakket ontwikkeld. Een op maat gemaakt pakket voor ondernemers in de mode-, interieur-, tapijt- en textielbranche, waarmee u tóch de keuzevrijheid heeft die u als ondernemer zoekt. Dit pakket bevat een ziekteverzuimverzekering én arbodienstverlening. Handig; zo heeft u alles rondom uw zieke medewerkers bij elkaar en krijgt u ook nog eens korting!

Aanleiding voor het ontwikkelen van het MODINT Verzuimpakket is het stopzetten van MODINT Arbo. We zijn ervan overtuigd u met dit Verzuimpakket een volledig en aantrekkelijk pakket te bieden.

Het verzuimpakket bestaat uit de volgende 2 onderdelen:
Onderdeel 1: arbodienst MODINTVerzuim.nl
U ontvangt ondersteuning en begeleiding bij het gehele proces van ziekteverzuim van uw zieke medewerkers. U krijgt deskundige hulp bij de re-integratie van uw zieke medewerkers, zodat uw medewerkers weer snel kunnen terugkeren op de werkvloer.

Onderdeel 2: MODINT Ziekteverzuimverzekering
Als werkgever bent u wettelijk verplicht om het loon van uw zieke medewerker twee jaar door te betalen. Met de MODINT Ziekteverzuimverzekering, betaalt de verzekeraar deze loonkosten gedurende twee jaar aan u door. De ziekteverzuimverzekering is aangepast op de CAO van onze branche.

Voordeel.
Sluit u het volledige MODINT Verzuimpakket af? Dan is het verzuimloket/de arbodienst ruim 20% goedkoper.

Meer weten?
Meer informatie vindt u op www.modintverzuim.nl. Nog vragen? U kunt altijd contact opnemen met de specialisten van MODINT Verzekeringsdienst via 010 – 288 49 70 of info@modintverzuim.nl.