Gratis ontwikkeladvies!

Er is goed nieuws! Vanaf 1 maart 2022 is er een nieuwe subsidieregeling: het STAP-budget. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Er worden o.a. gratis ontwikkeladviezen beschikbaar gesteld voor mensen vanaf 18 jaar tot AOW-leeftijd die een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt hebben, met een hoogst genoten opleiding op MBO-2 niveau (afgeronde HAVO en VWO vallen hierbuiten). Denk hierbij bv aan de basis medewerker fashion of mode.

Mocht je medewerkers hebben die hier behoefte aan hebben, of wil je dit aanbieden in de ontwikkeling van jouw medewerker? Dan raden wij je aan deze medewerkers hier snel van op de hoogte te brengen. Er zijn slechts enkele ontwikkeladviezen beschikbaar. (Ter info: bij de vorige aanvraag waren binnen 24 uur 55.000 aanvragen op!)

Vooraanmelden kan nu!
SO-MITT werkt voor de uitvoering van de ontwikkeladviezen samen met Thaeles BV, vanaf 1 maart kunnen aanmeldingen gedaan worden en kunnen zij medewerkers aanmelden. Vanaf nu kan de vooraanmelding gedaan worden zodat de kans het grootst is om gebruik te maken van deze voorziening. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Leaflet STAP Ontwikkeladvies 2022